Kapcsolat

Fortrans Kft.

H-1203 Budapest, Kinizsi u. 5.
Mobil: +36 30 941 6644
Telefon: (36-1) 285-3502
Fax: (36-1) 285-3503
E-mail: weldstar@t-online.hu

 

 

 

A Fortrans Kft. 1990-ben alakult családi vállalkozásként.
Kezdetben a cég tevékenységi köre csak a transzformátorok, hegesztőpisztolyok és ipari röntgengépek prototípusainak kutatása és fejlesztése volt. A prototípusok gyártása során nagyon sokszor beszerzési nehézségekbe ütköztünk, ezért kitartó munkával létrehoztunk egy szerszámkészítő műhelyt is, majd később felépítettük az új transzformátor gyártó és hegesztőpisztoly gyártó üzemünket. Ezt követően különböző típusú alkatrészeket is saját hatáskörben gyártottunk a hegesztési hegesztőpisztolyokhoz.

 

Gyártási volumenünk 80% -át exportpiacra (Ausztria, Anglia, USA, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és Olaszország) végezzük. A hegesztéstechnikai termékeinket és a teljes hegesztőgép palettánkat  1997-ben és 2001-ben is bemutattuk az esseni Nemzetközi Hegesztési Vásáron.

 

Jelenleg a korszerű inverteres hegesztőgépek forgalmazása mellett, hagyományos transzformátoros hegesztőgépek és huzaltoló berendezések gyártásával foglalkozunk. Vállaljuk cégek teljeskörű hegesztéstechnikai alap- és kopóanyag ellátását.

 

Korszerű hegesztéstechnikai szervizünkben teljeskörű hegesztőgép és huzaltoló javítást is végzünk.

Aktuális termékeinkről a Hegesztőgépek menüpontban tájékozódhat.

 

Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésére!

 

Forgács Péter

Ügyvezető

 

 

Amennyiben konkrét géptípus iránt érdeklődik, megadhatja elérhetőségét és visszahívjuk Ön!